Foto 1 Foto 2 Foto 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • Pauze

CWN Spuitcabines

CWN is gespecialiseerd in het maken van de optimale spuitcabine.

Sinds 1986 maakt CWN spuitcabines gericht op autoschadebedrijven, automobielindustrie, vrachtwagenindustrie, luchtvaartindustrie, toeleveringsbedrijven,  bouwbedrijven, schildersbedrijven, houtindustrie en metaal- en constructiebedrijven. Of u nu zoekt naar een standaard spuitcabine of een op maat gemaakte spuitcabine, CWN levert totaaloplossingen speciaal gericht op uw branche.

CWN spuitcabines verbeteren

CWN kan u een compleet pakket aanbieden of uw huidige spuitcabine verbeteren met de techniek en innovatieve ontwikkelingen van dit moment. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De spuitcabines van CWN zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. De gebruiksvriendelijkheid van de spuitcabine en energiebesparing zijn kenmerkend voor de kwaliteit waar CWN voor staat. Het uitgebreide assortiment van CWN spuitcabines bestaan uit innovatieve ontwikkelingen die uw spuitcabine -werkzaamheden vereenvoudigen.

CWN biedt totaaloplossingen speciaal gericht op uw branche, bekijk voor meer informatie de spuitcabine mobiel. Richt uw bedrijf zich op vrachtwagens? Bekijk dan voor meer informatie de spuitcabines speciaal voor het spuiten en drogen voor vrachtwagens.
 

Ervaring, innovatieve oplossingen en kwaliteit. CWN biedt u de totaaloplossing!

Het bedrijf CWN staat voor Vakkundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Samen met u zoeken wij naar de beste technische oplossing geheel afgestemd op uw wensen, branche, ARBO-eisen en wetgeving. Nieuwsgierig naar wat CWN voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!