Spuitcabine luxe wagen

 
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werking spuit/droogcabine:

  1. Buitenlucht wordt aangezogen
  2. Lucht wordt gefilterd en verwarmd
  3. Lucht wordt verdeeld over het inblaasplafond.
  4. Lucht wordt gefilterd en afgezogen
  5. Lucht wordt in droogstand gerecirculeerd of;
  6. Lucht wordt in spuitstand uitgeblazen.

Spuitcabine luxe wagen - CWN

CWN heeft jarenlange ervaring in het maken van diverse soorten spuitcabines, hier is de auto spuitcabine er één van. Doordat CWN al jaren spuitcabines ontwikkelt gericht op diverse soorten bedrijven en industrieën zijn wij specialist in het ontwikkelen van de optimale autospuitcabine. De spuitcabine wordt bestuurd door middel van een handig en gebruiksvriendelijk besturingssysteem. In de afbeelding hierboven ziet u de werking van de spuitcabine in stappen weergegeven.

Twee functies geïntegreerd in één cabine

De auto spuitcabine van CWN is een spuitcabine die over twee hoofdfuncties beschikt, namelijk:

  • Het spuiten van auto’s op een efficiënte en milieuvriendelijke manier
  • Het snel en gelijkmatig drogen van de gespoten auto’s

De spuitcabine is daarom niet enkel een spuitcabine te noemen, maar ook een auto droogcabine. Twee essentiële cabine soorten bij het spuiten van auto’s in één of meerdere kleuren. Dit zorgt ervoor dat u met de CWN spuitcabine zowel tijd als geld bespaart, daarnaast is de spuitcabine hierdoor ook milieuvriendelijker door het lagere energieverbruik.

Totaaloplossingen

Kwaliteit, ervaring en innovatieve oplossingen kenmerken CWN. Bij CWN heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard spuitcabine of een op maat gemaakte spuitcabine. Bij de auto spuitcabine kunt u op diverse manieren energie besparen en er is keus uit diverse verwarmingsmethoden. Verder bieden wij drie verschillende soorten luchtstroom voor de spuitcabine: horizontale, verticale- en diagonale luchtstroom. U kunt de opties kiezen die voor uw bedrijf toepasbaar zijn en welke uw voorkeur genieten. Voor ieder bedrijf bieden wij een totaaloplossing van kwaliteit gericht op uw branche!

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar de auto spuitcabine opties van CWN of andere spuitcabine opties? U kunt voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar een spuitcabine die aansluit op uw bedrijf en uw bedrijfsbranche! Neem hier vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.