Spuitcabine vrachtwagen

 
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
CWN Spuitcabines
 

 

                                   
                                      

      

  


                                   

 

Wallman

Pneumatisch aangedreven werkplateau
* Verrijdbaar langs de wand
* In hoogte verstelbaar
* Uitschuifbaar richting object

Ontworpen voor het snel en veilig
behandelen 
van  grote objecten.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spuitcabine vrachtwagen - CWN

De jarenlange ervaringen van CWN zorgen ervoor dat wij voor u de optimale vrachtwagen spuitcabine kunnen ontwikkelen. Deze spuitcabine kunnen wij ontwikkelen gericht op diverse bedrijfsbranches zodat deze perfect aansluit op uw organisatie. Doormiddel van een handig en eenvoudig besturingssysteem kunt u de spuitcabine bedienen. In de afbeelding hierboven ziet u de werking van de spuitcabine in stappen weergegeven. 

Twee-in-één spuitcabine
De spuitcabine vrachtwagen van CWN beschikt over twee hoofdfuncties:

  • Op een efficiënte en milieuvriendelijke manier vrachtauto’s spuiten
  • Vrachtwagens snel en gelijkmatig drogen

Dit maakt de spuitcabine niet alleen een spuit- maar ook een droogcabine voor vrachtwagens. Dit zijn twee essentiële cabines bij het spuiten van vrachtwagens. Hierdoor bespaart de CWN spuitcabine u niet alleen geld, hij is ook milieuvriendelijker door het lagere energiegebruik.

Werkplateau
In de vrachtwagen spuitcabine vindt u een pneumatisch aangedreven werkplateau. Dit plateau is noodzakelijk in de spuitcabine om zo alle vlakken van de vrachtauto te bereiken tijdens het spuiten. Dit werkplateau van het merk Wall-Man is:

  • Verrijdbaar langs de wand
  • In hoogte verstelbaar
  • Uitschuifbaar richting het object
  • Ontworpen voor het snel en veilig behandelen van grote objecten

Totaaloplossing
Jarenlange ervaring, innovatieve oplossingen en kwaliteit zijn kenmerkend voor CWN. Bent u op zoek naar een vrachtwagen spuitcabine die op maat gemaakt is of een standaard model? Wij hebben het allemaal! Daarnaast zijn de vrachtwagen spuitcabines van CWN energiebesparend en kunt u kiezen voor verschillende methodes van verwarmen. Verder heeft u keus uit drie soorten luchtstromen, namelijk: diagonale- verticale- en horizontale luchtstroomKies voor de luchtstroom die het best aansluit op uw bedrijf en zijn werkzaamheden. Voor iedere branche bieden wij kwalitatieve totaaloplossingen!

Spuitcabine vrachtwagen - mogelijkheden

Hebben de vrachtwagen spuitcabines van CWN uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een spuitcabine? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag! CWN ondersteunt u in uw zoektocht naar de spuitcabine voor vrachtwagens die perfect aansluit op uw bedrijf, de branche en de werkzaamheden! Wilt u meer weten over CWN? Neem dan hier een kijkje