Home » All-in-one spuitcabines

All-in-one spuitcabines

Efficiëntie op 81 vierkante meter

De CWN All-In-One spuitcabine is eigenlijk veel meer dan alleen maar een spuitcabine. Feitelijk bevat de ruimte een compleet klein schadeherstel bedrijf. En dit op slechts 81m². De All-In-One cabines zijn uitgekiend ingericht, waardoor ze zeer snel zijn om te bouwen naar de verschillende werkdisciplines. Ondanks het kleine oppervlak bevatten onze all-in-one spuitcabines alle functionaliteiten die u nodig heeft.

Een All-In-One spuitcabine beschikt over ingebouwde gereedschapskasten in de wanden. Deze zijn makkelijk bereikbaar, maar ook weer makkelijk en snel af te sluiten, zodat gereedschap veilig en schoon opgeborgen ligt. Ook is er een afsluitbare uitsparing voor een schuur- en plamuurwagen. Verder is de All-In-One spuitcabine uitgerust met:

Wanneer u een All-In_one spuitcabine aanschaft bij CWN, adviseren wij u over de optimalisatie van uw routing binnen de werkruimte. Ook begeleiden wij u bij de implementatie van de All-In-One spuitcabine. Op deze manier kunnen we garanderen dat u een hoog rendement uit uw all-in-one cabine kunt halen.

De winst van de inzet van een All-In-One spuitcabine is dat schades sneller kunnen worden hersteld, maar ook dat de klant een heel duidelijk zicht heeft op het moment van brengen van het voertuig met schade, tot het afhalen van het herstelde voertuig. Voertuigen staan minder lang ‘in de wacht’, zijn minder lang in uw bedrijf en vervangend vervoer hoeft veel korter te worden ingezet. U hoeft daardoor effectief minder vervangend vervoer aan te bieden.

Ook de All-In -One spuitcabines zijn voorzien van hoogwaardige technieken, waar het gaat om warmte terugwinning, energiebesparing en een efficiënt luchtbehandelingssysteem.