Home » Mengkamers

Mengkamers

Voorafgaand aan het spuitwerk dient de spuitinstallatie voorzien te worden van de juiste verf. En na het spuitproces dienen alle componenten weer zorgvuldig gereinigd te worden. CWN levert hiervoor naast de spuitcabines die in de meeste gevallen ook de complete verf meng- en aanmaakruimte voor bij uw spuitcabine. Deze wordt dan geheel geïntegreerd in het systeem dat we plaatsen. In de routing krijgt deze mengkamer dan automatisch een eigen plaats.

De mengkamer is ontwikkeld om veilig en schoon te kunnen werken met de verschillende verfsoorten en vluchtige stoffen. Dit realiseren wij door in de ruimte overdruk te creëren. Hierdoor kunnen we garanderen dat er geen vervuiling van het laksysteem ontstaat. In de mengkamer worden een ingenieus luchttoevoerfilter en afzuigsysteem geplaatst. Dit afzuigsysteem voorziet de ruimte minimaal 30x per uur van verse lucht. Een groot voordeel is daarbij dat ook uw verf meng- en schoonmaakinstallaties op dit afzuigsysteem kunnen worden aangesloten.

Naast de installatie van de mengkamer zelf kan CWN ook de gehele ruimte van de benodigde apparatuur en inrichting voorzien.