Home » Railtechniek

Railtechniek

Uw winst hangt in de lucht!

Wanneer u grote hoeveelheden producten seriematig verwerkt zijn de hangende transportsystemen van CWN een uitstekende keuze. Het hangende transportsysteem helpt om uw logistieke proces te optimaliseren.

Door producten op te hangen bespaart u kostbare vierkante meters: producten of onderdelen die in de lucht hangen nemen slechts ruimte in die u anders niet zou benutten. Daarnaast beperkt u de kans op schade, omdat de producten niet op de grond, of tegen elkaar aan staan.

Het railsysteem geeft u de mogelijkheid om producten snel te verplaatsen. Dit resulteert in een flinke tijdwinst. Waar u aan het begin van het proces enkele minuten tijdwinst boekt, zult u ontdekken dat dit in de loop van het proces verveelvoudigt tot vele uren winst.

De railsystemen van CWN zijn modulair uit te bouwen en kunnen worden voorzien van hijsinrichtingen en diverse ophangsystemen, aangepast aan vorm, grootte en aard van het product.

Het transportsysteem van de rail kan zowel handmatig als automatisch worden uitgevoerd.

De railsystemen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in onze verschillende soorten spuitcabines. Zo worden de railsystemen veelvuldig toegepast bij de timmerindustrie, jachtbouw en interieurbouw.