Home » Spuitcabines, van productie tot installatie

Spuitcabines, van productie tot installatie

CWN-spuitcabines en cleanrooms is een bedrijf dat nationaal en internationaal opereert in verschillende branches. CWN ontwerpt, produceert en plaatst sinds 1989 vanuit het midden van het land Spuitcabines en cleanrooms aan tevreden klanten. CWN is gespecialiseerd in maatwerk en staat bekend om haar hoog probleemoplossend vermogen. Dit is mede mogelijk doordat CWN alle delen van het productieproces in eigen beheer heeft. Dit zorgt ervoor dat wij aan zeer uiteenlopende branches kunnen leveren. CWN levert spuitcabines geschikt voor het spuiten van een verkeersbord tot het spuiten van een superjacht. Onze cleanrooms worden gebruikt door laboratoria, medicijnfabrikanten en cosmeticabedrijven.

Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering is CWN verantwoordelijk voor het uitwerken en afwerken van de geplaatste spuitcabine, cleanroom, railsysteem en alle bijbehorende systemen.

Innovatief

CWN is een innovatief bedrijf. Wij streven naar optimalisatie in het productieproces en ontwikkelen onze installaties met oog voor het milieu, het verlagen van energiegebruik en veiligheid voor medewerkers en de omgeving. Dit doen wij met oog voor de wensen van de klant. 

Onze productiefaciliteit levert ieder onderdeel van de spuitcabine of cleanroom volgens de specificaties die overeenkomen met het ontwerp dat wij in samenspraak met de klant hebben gemaakt.

Naast de cabines en systemen die wij zelf produceren maken wij gebruik van gerenommeerde bedrijven voor het leveren van randapparatuur zoals werkplateaus en hefcilinders. Dit zijn uitsluitend producten die voldoen aan onze eigen kwaliteitseisen.

Niet voor niets kunt u spuitcabines, cleanrooms en railsystemen van CWN vinden bij gerenommeerde bedrijven en instellingen in heel Nederland, zoals Defensie, KLM, Fokker Aerostructures, Porsche, PON en Koninklijke De Vries,

Bedrijven in uiteenlopende branches, maar met allemaal dezelfde wens: Een product dat voldoet aan de kernwaarden die CWN levert.

Spuitcabines in alle soorten en maten

Naast het ontwerpen, produceren en plaatsen van op maat gemaakte systemen levert CWN een uitgebreid servicepakket. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud, het leveren van verbruiksmateriaal en natuurlijk voor alle (periodieke) keuringen die vanuit de overheid verplicht zijn. Zo zorgen wij voor een installatie die ten alle tijden optimaal kan functioneren, zodat u de hoogst haalbare kwaliteit kunt leveren.

Ons motto is daarom:   

VEILIGHEID & KWALITEIT DOOR BETROUWBAARHEID, INNOVATIE & PROCESOPTIMALISATIE