Home » Branches

Branches

Automotive

Voor de automotive-branche ontwikkelen wij een passende spuitcabine die voldoet aan de eisen van uw bedrijf. Samen met u realiseren we een snel, veilig en efficiënt systeem dat optimale kwaliteit garandeert.

Luchtvaartindustrie

CWN is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor haar klanten. Deze zorgt ervoor dat iedere stap in het proces van verwijderen van oude verflagen, het behandelen van het materieel en het aanbrengen van de nieuwe verflagen volledig veilig uitgevoerd wordt.

Carrosseriebouw

Onze spuitcabines voor carrosseriebouw zijn uitgevoerd met aangepaste installaties om hiermee te kunnen garanderen dat de kwaliteit van de luchtbehandeling en de temperatuurbeheersing even hoog is als in kleinere spuitcabines.

Constructie- en machinebouw

Om grote tot zeer grote objecten goed af te lakken, realiseert CWN een totale transformatie van een productiehal naar een multifunctionele spuitinstallatie. Hier worden heavy equipment, staalconstructies en andere grote objecten voor industrieel gebruik onder de optimale omstandigheden verwerkt.

Jachtbouw

Kwaliteit en uitstraling zijn de eerste vereisten in de jachtbouw. CWN houdt hier rekening mee door oplossingen te creëren waarbij de voorbewerking en het spuitproces optimaal kunnen plaatsvinden.

Pharma-cosmetica-voeding

Een cleanroom is een afgesloten ruimte met een volledige klimaatbeheersing en de mogelijkheid om volledig hygiënisch te kunnen werken. Om optimaal gebruik te maken van uw cleanroom verzorgt CWN een turn-key productiefaciliteit op.

Interieurbouw

Voor interieurbouw maken wij spuitcabines op die ingericht zijn voor lakken die een lage droogtemperatuur vergen. De afmetingen van de spuitcabines worden geheel afgestemd op de wens van de klant.

Timmerindustrie

In nauwe samenwerking met 2 ervaren partners op het gebied van toelevering aan timmerfabrieken leveren wij een compleet systeem voor het spuiten en drogen van houtproducten.