Home » Service, onderhoud en keuring

Service, onderhoud en keuring

CWN is een merkonafhankelijk service en onderhoudsbedrijf dat met een team van ervaren monteurs de klant ontzorgt op het gebied van onderhoud, storingen en keuringen van de faciliteit.

Onze servicewagens zijn voorzien van een zeer uitgebreid arsenaal aan gereedschappen en onderhoudsmaterialen. Omdat wij een landelijke dekking hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat u in het geval van een storing altijd snel bezocht wordt. Een probleem wordt in veruit de meeste gevallen ter plaatse verholpen.

Uw klantgegevens worden automatisch door ons beheerd. U logt in, waarna u in een beveiligde omgeving een totaaloverzicht hebt van het serviceverleden van uw installatie. Bestellen van filters en andere artikelen doet u eenvoudig vanuit onze mobiele applicatie. U scant de QR-code op uw installatie en hebt toegang tot de bestelmanager, waar u alle specifieke artikelen voor uw installatie vindt. U wordt ieder jaar vroegtijdig ingelicht door onze service administratie, om in overleg met u een afspraak te maken voor het onderhoud.

Branderkeuring

Om er zeker van te zijn dat uw installatie voldoet aan alle gestelde eisen is het belangrijk om op tijd inspecties uit te laten voeren. Deze inspecties zijn wettelijk verplicht voor de alle branders, dus ook die gebruikt worden in de installaties die u bij CWN afneemt. 

De Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) vindt plaats binnen 6 weken na ingebruikname van de installatie. Wanneer u nog nooit een inspectie heeft laten uitvoeren zal een banderkeuring dus automatisch een EBI zijn.

Op grond van de Wet Milieubeheer heeft het Ministerie van VROM bepaald, dat alle verbrandingstoestellen boven de 100kw gekeurd dienen te worden. Tevens dient de brandstoftoevoerleiding gekeurd te worden.

Met onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide expertise voeren wij deze keuringen uit en kunnen u adviseren welke keuringen op welk moment uitgevoerd dienen te worden. Tevens zorgen wij steeds op de hoogte te zijn van de regelgeving door de overheid, die zeer regelmatig wijzigt.

CWN voert uw branderkeuring tijdig uit volgens de wettelijke keuringsintervallen. Wij zijn een ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

Keuringsintervallen zijn:

Neem contact met ons op om uw periodieke keuring te regelen. Vul ons contactformulier in.