Home » Spuitcabines

Spuitcabines

VAN VERKEERSBORD TOT SUPERJACHT

CWN bouwt haar spuitcabines met als hoofddoel dat u kwalitatief hoogstaande laksystemen kunt aanbrengen in een omgeving waar u en uw personeel veilig kunnen werken. Omdat wij zelf de engineering en de productie uitvoeren, zijn wij in staat om maatwerk te leveren, geheel naar de wensen van de klant. Daarbij kunnen we u door onze expertise adviseren en zijn we in staat om uw productieproces en daarmee uw kwaliteit te maximaliseren.

SPUITCABINE OPTIES

Een CWN-spuitcabine kan worden uitgevoerd met beweegbare wanden. Hierdoor kunt u in de aangrenzende ruimte uw producten spuitklaar neerzetten en snel naar binnen brengen. Tegelijk kunt u het afgewerkte product eenvoudig de spuitcabine uit laten gaan om te kunnen drogen.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de beweegbare wanden levert CWN een railsysteem in de vloer. Zwaardere objecten kunnen daarop geplaatst worden en eenvoudig tussen de verschillende ruimten verplaatst worden. Zo kunt u bijvoorbeeld op het railsysteem een auto afplakken in de eerste zone, de auto spuiten en drogen in de cabine en de auto laten afkoelen en uitpakken in de volgende zone.

Omdat het niet in iedere ruimte mogelijk is om de afzuiging in de vloer in te bouwen, kunnen wij een zgn. sokkel plaatsen. De vloer van uw cabine komt dan hoger te liggen. CWN biedt daarbij de mogelijkheid om een pneumatische oprit in de spuitcabine te integreren. Objecten kunnen zo gemakkelijk de spuitcabine ingerold worden, waarna de spuitcabine hermetisch afgesloten kan worden.

Voor bedrijven en instellingen waar cursussen of trainingen worden verzorgd levert CWN spuitcabines met glazen wanden. Zo hebt u optimaal zicht op de werkzaamheden die in de spuitcabine plaatsvinden.

Speciaal voor de carrosseriebouw heeft CWN spuitcabines ontwikkeld die in compartimenten kunnen worden opgedeeld. Hierdoor bent u in staat om naast een groot project een deel van de ruimte af te schermen waar u tegelijkertijd aan een kleiner project kunt werken. Hierdoor verhoogt u de efficiëntie nog meer. Spuitcabines voor de carrosseriebouw kunnen ook worden uitgevoerd met beweegbare daken. Dit betekent dat grote objecten makkelijk met behulp van een bovenloopkraan in en uit de spuitcabine kunnen worden getakeld.

CWN spuitcabines kunnen naar wens worden uitgevoerd met optionele apparatuur, om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wij leveren onder andere hefcilinders om objecten hoger te kunnen plaatsen, zodat ze makkelijker bewerkt kunnen worden. Ook leveren wij pneumatische werkplateaus, waardoor personeel op de gewenste hoogte kan werken.